Cuina i aliments: tecnologia, salut i formació

Aquesta ha estat la temàtica tractada en la Jornada tècnica del III Congrés de Cuina Catalana celebrat a la Llotja de Lleida el passat dilluns dia 8 d’abril. Tres taules rodones van dotar de contingut la jornada, amb una gran afluència de públic jove que va omplir l’auditoria de la Llotja. La tercera taula rodona va abordar una temàtica sempre interessant pel nostre sector: “El futur de la formació dels professionals de la restauració” .

En aquesta taula, hi va participar entre altres, el Sr. Gonzalo Ferreruela, del restaurant Ferreruela i la Sra. Marga Juanós, com a responsable de formació de la Federació d’Hostaleria de Lleida . Des d’aquest espai, i aprofitant el públic jove assistent es va insistir en la importància de la formació al llarg de la vida, que qualsevol professional, no sol del nostre sector, ha d’anar realitzant, una formació que permet l’agilitat necessària per adaptar-se als canvis tan ràpids que envolten la nostra societat.