Creixement en pernoctacions aquest estiu a la província de Lleida

Avui l’INE, ha publicat les dades provisionals d’agost de càmpings ( dels hotels ja el disposaven des del dia 22 ). Per fer una valoració de la temporada, fa anys que fem un avanç al tancament de juliol, i ara al tancament d’agost per valorar tot l’estiu. Al gener el tancament anual, que són és la més representatives. Primer amb les dades provisionals, i desprès amb les definitives, i amb una comparativa amb Osca.

Aquest any, hem tingut un creixement global de pernoctacions, amb respecte al mateix període ( juliol i agost ) de l’any passat d’un 10 %, podem dir, que ha estat una bona temporada, i que ens estem apropant a la temporada rècord, del 2004.

Amb la comparativa que fem amb Osca, veiem que tenim comportaments paral·lels, amb el que ells mantenen la distancia. En el cas dels estrangers, ells creixen una mica més i més sostingudament en les darreres temporades.

Si ens fitxem amb els hotels, veurem, com destaca l’augment dels estrangers d’Osca des del 2007, i que amb el creixement sostingut fins al 2016, aconsegueix doblar el nombre.

En relació als preus, no s’adjunta dades, però s’observa un lleuger increment en relació a l’any anterior.

Documents relacionats
Dades INE de l’evolució pernoctacions juliol i agost d’Hotels i Càmpings de Lleida i Osca
Bona temporada turística amb aspectes a millorar