Controls per part de les administracions

En anteriors news us vàrem fer saber de la campanya que estava fent Hisenda, advertint als contribuents del sector d’hostaleria de la desproporcionalitat que anaven declarant entre els ingressos cobrats per targeta de l’efectiu, i amenaçant amb inspeccions si no es corregeix, donant per entendre que som uns infractors.

Ara s’hi ha afegit la Inspecció de Treball, amb el tema dels contractes a temps parcial, i advertint-nos que si no s’ajusten a la realitat, seran sancionats.

Certament està dominant la cultura de l’amenaça, combinada amb la de l’infractor generalitzat que representa l’autònom.

Ja us vàrem anunciar que està prevista una visita a Hisenda, i ara també ho farem amb la Inspecció de Treball, en les quals demanarem que se’ns tracti amb el respecte que mereixem i no com si fóssim infractors des de bon inici.

És cert que la infracció existeix i que l’hem d’intentar erradicar, però també és cert que la majoria d’empresaris no sou infractors de cap mena, que us feu un fart de treballar per mantenir les vostres empreses, i que a pesar que les xifres globals actuals siguin de record, els resultats empresarials són molt ajustats, pels marges tan baixos als que s’està treballant.

Són campanyes que els hi donen el seu resultat, i que serveixen