Comencen les primeres Jornades Gastronòmiques de la Pera de Lleida

Des d’avui dia 20 fins proper 30 de setembre quinze restaurants participen a les primeres Jornades Gastronòmiques de la Pera de Lleida organitzades per Turisme de Lleida i pel Consell Regulador de la DO Pera de Lleia. Juntament amb sis productors i distribuïdors, oferiran plats eleaborats amb les 3 varietats de la denominació “PeradeLleida”: Llimonera, Blanquilla i Conference.

En la presentació, l’alcalde, Àngel Ros, ha elogiat el valor afegit que aquesta cita suposa per al producte i ha assegurat que, per aconseguir la qualitat que el mercat requereix, cal apostar pel ‘packaging’, per la transformació del producte i per l’organització d’esdeveniments gastronòmics. El paer en cap ha assenyalat que la botiga Quèviris del grup ACTEL, on s’han presentat les jornades, és un exemple d’aquest valor afegit i del prestigi que cal donar als productes agroalimentaris de Lleida.

Les jornades gastronòmiques de la pera estan patrocinades per ACTEL, Autobusos de Lleida,  Comerco i també hi col•labora de la Federació d’Hostaleria juntament amb l’Institut de la Cuina Catalana, d’Ilerda Serveis, Clos Pons i Cafès Tarrazú.

Els comerços Plus i Quèviris distribuiran Pera de Lleida, sumant-se així a la campanya.