Com va anar la Jornada Hostalera Saludable?

Dilluns passat va tenir lloc la 1era. edició de la Jornada HOSTALERA SALUDABLE organitzada per Hostaleria de Lleida al Raïmat Golf Club on vam gaudir d’un dia esplèndid i de bon humor. Més de 80 participants entre hostalers, patrocinadors, col·laboradors i equip de la Federació van participar a les diferents activitats programades en una jornada on va regnar el bon temps i el bon ambient a les instal·lacions del club de golf que van rendir al 100%.

Quatre activitats molt saludables: BTT, ioga-relaxació, golf i caminades van centrar les primeres hores de la jornada que va començar a les 09h del matí. El punt fort va ser el torneig de golf, en diferents categories, que va aplegar la majoria de participants. No menys important va ser la ruta en BTT, un repte de superació i companyonia durant els 40 Km de recorregut des de Raïmat fins l’aeroport d’Alguaire i tornada per les partides de La Saira i Malpartit. Altres participants es van activar fent senderisme entre les vinyes de Raïmat i practicant ioga i relaxació en un marc únic a l’aire lliure.

A l’hora de dinar tocava recuperar forces. Va arribar una merescuda recompensa: caragols i cassola de conill. Per postres, Saint Honoré. Un dinar a l’aire lliure que va fer les delícies de tots els participants abans del lliurament de premis i trofeus per categories del torneig de golf; tot a l’exterior en el magnífic marc del Raïmat Golf Club. Per a Josep Castellarnau, President d’Hostaleria de Lleida, aquesta 1era. JORNADA HOSTALERA SALUDABLE tindrà continuïtat donat que és una cita que aplega, de una manera esportiva i lúdica, a tots els integrants que desenvolupen del sector hostaler lleidatà. Així mateix va destacar que “ practicar hàbits saludables és una cosa que hauríem de fer tots i ho tenim molt fàcil a les terres de Lleida”.

Gràcies a tots i cadascun dels patrocinadors, col·laboradors i empreses que han aportat diferents productes i serveis


APORTACIONS de la jornada de la mà de: SAN MIGUEL, CAFÈS LA SEU i ILERDA SERVEIS. Així mateix, les empreses Glas, Maria Casanovas Cava Glaç, Celler Batlliu, Comercial Badio, Baba Room, Ilergel i Schweppes van recolzar amb les seves aportacions i van contribuir en aquesta jornada enfocada a transmetre estils de vida saludable

Des d’ara ja ens hi posem a treballar en el programa de la II edició. Salut!