Com teniu les subscripcions dels diaris?

Fa un parell de dècades, la federació va començar a tancar acords amb alguns mitjans de premsa gràfica tant locals com a nivell català, per tal d’oferir un avantatge important amb el preu de les subscripcions als establiments que formen part d’Hostaleria de Lleida.

Aquests mitjans durant aquest últims anys, han tingut que adaptar-se a les situacions del mercat, degut a la devallada de clients  que com a altres sectors ha produït la situació de crisi i  ha provocat que de vegades tinguéssin ofertes a preus més baixos que les condicions que nosaltres havíem aconseguit. Però aquestes ofertes sempre eren puntuals i limitades en el temps.

Ara és possible que els preus que us estan aplicant siguin superiors o bé que les condicions de l’oferta s’hagin acabat i esteu pagant el preu real de la subscripció.

Es important que tingueu present que el descompte que nosaltres hem aconseguit, s’ha mantingut desde els inicis  i  inclús s’ha millorat en alguna de les subscricions.

Us recomanem que  reviseu els preus que esteu pagant.

En aquest quadre us fem un resum dels acords que us podem oferir amb les condicions de cada un d’ells:

Preus Diaris ret

*Subscripció anual – Preus IVA inclòs

En el cas que vulgueu canviar la subscripció poseu-vos en contactacte amb nosaltres al 973 24 88 58 o be a l’email federacio@hostaler.org. En el cas dels Gremis de la Val d’Aran o de l’Alt Urgell podeu fer el tràmit des de la mateixa oficina.

Tenim altres acords amb altres sectors i serveis que us poden interessar. Els podeu veure tots a www.hostaler.org