Com preparar-nos pel transit fins a superar la pandèmia i per la post-pandèmia

El nostre sector està millorant posicions, clar no costa gaire, sortim de la misèria, però la realitat és que cada vegada ofereix més seguretat, i en alguns països, com a Holanda, s’ofereix com un marc segur per fer trobades familiars o amb amics.

Al nostre entorn també hem vist com amb una alta rotació de clients a tot el Pirineu, des de l’última setmana de juliol, i tot l’agost, hem tingut molt poca incidència sanitària, el que va en la mateixa línia que el govern Holandès.

Nosaltres anirem treballant per veure si podem aconseguir passar de criminalitzats, a oferir un valor a la societat en un moment com aquest.

Amb aquest sentit, és molt important que no baixem la guàrdia, i que extremem les precaucions. Us recomanem a tots que feu el protocol d’establiment segur, és gratuït fins a 5 treballadors, la millor garantia.

També us recomanem que aprofiteu per replantejar l’oferta, adequar-la al client que tenim, els bars per exemple centrar-nos en els productes que més venem, tirar les canyes professionalment, i fer els millors cafès, busqueu l’aliança dels proveïdors, considereu posar una wifi professional (hotspot), repasseu la nostra proposta, estructureu la vostra gestió interna per tenir més informació, també us podem ajudar.

Us anirem fent propostes en aquest sentit. Si teniu alguna idea feu-nos-la arribar.