Col.laboració per a criatures i adults amb càncer: JOAN PETIT_Guia Joan Petit_receptari

Benvolgut associat@:

Des d’ aquesta Fundació es posen en contacte amb nosaltres per tal de que, qui ho vulgui, pugui participar aportant receptes amb les característiques que s’ adjunten per l’ edició d’ una guia sobre l’ alimentació de criatures i adults amb càncer. La mateixa Fundació farà la selecció de les que es publicaran al llibre que editaran. Les receptes s’ ha d’enviar abans del 30 d’ abril. Us enviem l’ escrit:

“Benvolguts Amics Cuiners Joan Petit,

Fa temps que la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer està treballant en una  guia sobre l’alimentació per a les criatures i els adults als quals s’ha diagnosticat un càncer i han de fer tractament. És per això que edita un llibre de pautes d’alimentació escrit per la Dra. Antonieta Barahona i un altre volum mes lúdic per acompanyar al primer de receptes regalades per cuiners i pastissers per complementar la preparació diversa de plats que han d’ajudar a passar-ho millor i alimentant-se.

EXPLICACIÓ del PROJECTE:

Un llibre guia de consells d’alimentació recomanables i mes adequades nutricionalment per tal de pal·liar al màxim els efectes secundaris que puguin sorgir durant el procés de la malaltia derivats del tractament oncològic, i que sigui un material pràctic, senzill i fàcil d’utilitzar, aportant informació rigorosa i clara.

Vòmits, nàusees, inapetència, problemes de masticació i deglució, pèrdua de pes.. Aquesta problemàtica no és exclusiva dels malalts de càncer sinó que també es present en alguns pacients afectats per malalties cròniques que poden afectar la masticació, la deglució i la digestió dels aliments.

A QUI S’ADREÇA:

Aquesta guia s’adreça, molt especialment, a totes aquells infants i adults a les quals s’ha diagnosticat un càncer i a totes les persones que hauran d’estar en contacte amb ells en el moment del diagnòstic, del tractament i quan aquest s’hagi acabat, és a dir, que també es dirigeix als seus familiars i acompanyants i a tots els professionals sanitaris que mantenen relació amb persones que tenen o han tingut un càncer.

PROPOSTA de COL.LABORACIÓ:

Es per aquest motiu que us demanem als cuiners i pastissers (es demana també la col·laboració a través de les associacions d’hostaleria perquè ningú pugui quedar fora de la crida) que ens feu arribar una selecció de dues de les vostres receptes, seguin les directrius que us adjuntem de l’autora.

Cal fer els deures els que vulgueu col·laborar en el projecte i us demanem per poder completar el segon volum fer-nos arribar via mail correu@joanpetit.net la següent documentació:

  • 2 Receptes seguin els criteris d’ingredients i pautes dictats per la Dra. Antonieta Barahona. ( model de full adjunt .doc).
  • Fotografia del plat elaborat amb una resolució de 12 Megapíxels.
  • Fotografia del cuiner/a (o equip de cuina si fos el cas) en bona definició per fer-ne una il·lustració pel llibre.
  • Full de cessió dels drets d’autoria del plat per la seva publicació amb la confidencialitat a favor de la fundació. (document arxiu reomplert i retornat signat).
  • Data de recepció abans del 30 d’abril del 2018.

 El nostre agraïment per la vostra col·laboració i un cop editat us faríem arribar un exemplar, la data i lloc de presentació de l’edició.

Rebeu una molt cordial i afectuosa salutació.”

Documentació relacionada
Full de cessió dels drets de publicació dels plats per la seva publicació a favor JOAN PETIT
Full de Receptes Cuiner i Restaurant
Projecte Joan Petit. Guia receptari llibre de cuina per professionals
Sol·licitud de Col·laboració de RECEPTES de CUINER.ES