Càmpings de Lleida promociona el seu producte BUNGALOW & SNOW amb un vídeo i un sorteig.

L’ Associacio de Càmpings de Lleida continua treballant de valent en la promoció, i per aquest hivern, empeny els càmpings com a lloc ideal per passar unes vacances o un cap de setmana de neu amb família o amics. Els bungalows com a “casetes de fusta” ideals per conviure amb la natura, també a l’ hivern.

Troba la “presa falsa” en aquest vídeo!

Busquem a gent amb bona vista! Perquè sortegem 2 nits en bungalow per a dues persones + activitat de neu o Btt a qui trobi la “presa falsa” en aquest vídeo!

Vols participar? Només has de…

1 . Trobar la “presa falsa” (quina és la imatge fictícia?) en aquest vídeo de Càmpings de Lleida i enviar-nos un correu electrònic a info@campingsdelleida.com amb la resposta!

2 . Tens temps de fer-ho fins el dia 15 de gener.

SELECCIÓ DEL GUANYADOR / A

El sorteig es realitzarà a través de la pàgina web www.random.org. Cada correu electrònic dels participants (per ordre cronològic ) tindrà associat un número a partir de la plataforma de sorteigs Random, portarem a terme el sorteig.

COMUNICACIÓ ALS GUANYADORS

Càmpings de Lleida es posarà en contacte amb el guanyador el dia hàbil següent al tancament de la promoció publicant el seu nom en l’aplicació del concurs o mitjançant missatge directe per Facebook.

Es farà públic el nom de guanyador / a a la pàgina web i les xarxes socials de Càmpings de Lleida .

PREMI

CAMPINGS DE LLEIDA premiarà la persona guanyadora amb un cap de setmana per a dues persones durant el mes de març en un dels Càmpings de Lleida que ofereixen aquestes ofertes d’allotjament + activitat de neu o Btt :

http://www.campingsdelleida.com/es/ofertas/

TRACTAMENT AUTOMATITZAT DE DADES

S’informa als participants que les seves dades de caràcter personal seran tractades per les companyia organitzadora, com a encarregat del tractament , amb la finalitat de gestionar la participació en la Promoció i comunicar i enviar el premi al guanyador , així com altres informacions relacionades amb Càmpings de Lleida . Pel fet de participar en la Promoció , els participants consenten el tractament i comunicació de les seves dades per als fins indicats .

També podran ser tractades les dades dels guanyadors per publicar la seva identitat en les pàgines de les Companyies Organitzadores a Facebook. El guanyador consenteix el tractament i comunicació de les seves dades per aquestes finalitats en participar en la Promoció .

Els participants podran exercir els drets d’ accés , rectificació , cancel · lació i oposició dirigint-se a Càmpings de Lleida en les despeses info@campingsdelleida.com