Càmpings de Lleida preveu una temporada d’estiu a l’alça respecte a la de l’any passat donada la bona evolució de les reserves

Més cultura i natura és el que ofereix de nou aquesta temporada l’Associació Càmpings de Lleida als seus visitants i turistes. Els 48 càmpings i resorts fan un esforç des de fa temps per oferir una experiència basada en aprofitar els seus recursos naturals sense degradar-los. Un objectiu comú que promou el turisme conscienciat en el medi ambient i la seva conservació en un entorn privilegiat com és el Pirineu. Les experiències d’aventura i oci al voltant dels càmpings inclouen moltes activitats en aquest sentit: senderisme, escalada, bicicleta de muntanya, puenting… A més, es poden practicar esports aquàtics com el ràfting, el piragüisme, el busseig, el surf, el descens de barrancs i activitats aèries com el parapent, ala delta o globus aerostàtic.

“Som els millors ambaixadors del turisme natural i sostenible al Pirineu. Des dels nostres allotjaments fins a les nostres cuines “, Marta Cortina, presidenta de Càmpings de Lleida.

Submergir-se en la natura sense sortir del càmping. Per a Marta Cortina, presidenta de Càmpings de Lleida, “la nostra aposta per un turisme natural s’ha anat consolidant i estem experimentant un auge que està marcant un canvi de tendència. El paisatge i la cultura fan del Pirineus un lloc d’excel·lència on poder gaudir de la natura. Els nostres visitants i turistes troben en els nostres càmpings i resorts una diversitat d’allotjaments i serveis més sostenibles estretament relacionats amb la tranquil·litat i l’oci més hedonista”.

Un bon exemple del foment de les experiències de lleure a la natura és el “Bosc autòcton tematitzat” del càmping Bedura Park a la Vall d’Aran: un bosc encantat amb racons, cascades i una superfície de 15.000 m2 on passejar i fomentar la imaginació i il·lusió de nens i joves en edat i en mentalitat, mitjançant pintures, gnoms, fades, pedres i arbres pintats, animalets…

Cuina que traspua frescor i naturalitat. D’acord amb la filosofia general de Càmpings de Lleida per diferenciar-se defensant un turisme natural autèntic, els seus restaurants s’omplen de sabors gràcies als seus recursos gastronòmics. “En els horts, prats i boscos del Prepirineu i Pirineu trobem tresors i recursos gastronòmics de primer ordre que ens permeten oferir als nostres clients una carta plena d’aromes i sabors”, comenta Marta Cortina.


www.campingsdelleida.com