Càmpings de Lleida participa a la Fira Qatar Camping Expo a l’orient mitjà

Del 23 a 25 d’octubre a Doha ( Catar ) promocionarà els seus bungalows de muntanya i la gran varietat d’activitats d’aventura i lúdic – culturals entre la societat qatarí, gran coneixedora del nostre país i turista assidu.

CAMPINGS DE LLEIDA participa a la primera edició de la fira internacional QATAR CAMPING EXPO que tindrà lloc a DOHA ( Catar ) del 23 a 25 de aquest mes d’octubre . Càmpings de Lleida no s’ha deixat passar aquesta oportunitat d’estar present en una fira especialitzada en el sector del Càmping a l’Orient Mitjà i en particular, a Catar. Un país en el qual la pràctica del càmping al desert està molt arrelada i representa una de les senyes d’identitat del poble qatarí. En l’últim any, l’ambaixada espanyola a Catar ha emès més de 3000 visats de turisme per visitar Espanya.

CAMPINGS DE LLEIDA és l’única associació espanyola i internacional del seu sector que està present amb un estand propi. L’Associació lleidatana aprofitarà la celebració de QATAR CAMPING EXPO per transmetre una altra manera de gaudir del càmping, tant en bungalows com en tendes o caravaning, gràcies a l’excepcional paisatge natural que envolta als 50 càmpings associats. Especial menció tindran els bungalows de gran qualitat per a una estada de luxe immersa en l’excel.lent entorn d’alta muntanya.

BUNGALOWS DE LUXE PER A UNA ESTADA DE SOMNI

La participació CAMPINGS DE LLEIDA consistirà en expressar amb una posada en escena dissenyada per a l’ocasió el que suposa viure l’experiència de gaudir del càmping i el temps d’oci des d’una altra perspectiva completament diferent a la del desert qatarí. Una oferta que es complementa amb la gran varietat d’esports d’aventura i rutes ludicoculturals que complementen una estada de luxe a l’interior de Catalunya. Per tant, es tracta d’una invitació molt atractiva per desconnectar i conèixer alternatives d’oci actives i de relax molt diferents a les de sol i platja, i molt a prop de Barcelona.

SORTEIG D’ESTADES GRATUÏTES A CAMPINGS DE LLEIDA.

CAMPINGS DE LLEIDA sortejarà 3 estades per a dues persones durant 4 nits al càmping que es vulgui seleccionar d’entre els 50 establiments. Mitjançant una campanya desenvolupada a les xarxes socials, principalment a Facebook, i conjuntament amb QATAR CAMPING EXPO, es dinamitzarà la seva presència a Catar.

QatarCAmpingExpo