Càmpings de Lleida de Fira!

Aquests dies, l’ Associació de Càmpings de Lleida està promocionant els seus establiments a la Fira Vakantieveurs de Utech ( Holanda ). Aquesta fira que s’ ha desenvolupat entre els dies 14 i 18 de gener està dirigida a públic final que busca planificar les seves vacances. Al públic holandès sempre li ha agradat anar de càmpings a llocs de muntanya i per aquest motiu no s’ ha volgut perdre l’ oportunitat de ser-hi presents.

CampingsLleidaAlemanya

El cap de setmana del 17 de gener, comença també la fira CMT de Stuttgart ( Alemanya ), que s’ allarga fins al diumenge 25 de gener i també Càmpings de Lleida hi és present. A totes dues fires ens hem aixoplugat sota la marca Catalunya i esperem que aquestes accions ens serveixin per continuar obrint mercat estranger.

Càmpings de Lleida treballa activament per la promoció de tots els establiments que en formen part i en aquest sentit es justifica l’ assistència a alguna de les fires mes importants d’ Europa.

En breu serem presents també en la segona edició del Saló de Turisme i Muntanya que es celebrarà a Fira de Lleida els dies 6 al 8 de febrer.