Workshop Pirineus 2014

El passat dimats dia 10 de juny va tenir lloc el Workshop Pirineus organitzat per l’ Agencia Catalana de Turisme a l’ Hotel Terradets de Cellers.

Càmpings de Lleida va agendar visites amb 13 touroperadors nacionals i estrangers. Les entrevistes que es van realitzar al llarg del dia pretenien donar a coneixer als touroperadors tot el que Càmpings de Lleida pot oferir als seus clients amb els diferents tipus d’ allotjaments: bungalows, tendes bengalies, parcel.les, … i totes les activitats que un espai com el càmping pot oferir.

Les possibilitats que ofereix Càmpings de Lleida són moltes i cal donar-les a coneixer als petits touroperdors que fins ara no han vist el potencial que suposa.

La presidenta de l’ Associació, Marta Cortina del Nou Càmpig de la Guingueta d’ Àneu i la vice presidenta Cel Feliu del Càmping La Noguera de Sant Llorenç de Montgai varen ser les persones que varen atendre el workshop en representació de Càmpings de Lleida.

La Val d’Aran també va formar part amb la presència de 8 empreses (Camins, Naut Viatges, Kabi Travel, Flocs Events, Casa Lola, Hotel Himalaia, Hotel Seixes i Ostau d’Òc), a més del patronat de turisme, Foment Torisme Val d’Aran, com a soci de la marca Pirineus. Van promocionar l’ oferta de senderisme i turisme actiu davant de 20 Tours operadors i agències de viatges provinents d’ Europa (Alemanya, Bèlgica i Holanda) i d’ Israel.

És molt important per la Val d’Aran poder donar a conèixer la seva extensa oferta de turisme actiu en esdeveniments com el Workshop Pirineus, perquè es coneguin les diferents empreses implicades en aquest sector, que treballen per millorar la qualitat de la nostra destinació turística