Campanyes gastronòmiques: una bona promoció per als establiments hostalers de Lleida

HOSTALERIA DE LLEIDA presenta cada any un ampli ventall d’activitats i campanyes gastronòmiques per tal d’apropar el sector hostaler al gran públic.

Amb la finalitat que les iniciatives arribin al públic final i dinamitzar l’hostaleria de la província, fa quatre anys vàrem engegar MOVIMENT H. Una finestra de comunicació i promoció dels seus associats – bars i restaurantes, principalment – a través de la comunicació 2.0 – bloc i xarxes socials. Difonem les novetats dels hostalers associats, dissenyem campanyes gastronòmiques i parlem de la gastronomia de Lleida a tot arreu.

Per a cada campanya portem a terme un seguit d’accions de promoció: anuncis a la premsa, enviament de notes de premsa als mitjans de comunicació amb totes les novetats, publicació de les informacions a les xarxes socials de Moviment H i Hostaleria de Lleida (que van sumant, dia a dia, més seguidors), a les pàgines web corporatives i al Newsletter setmanal d’Hostaleria de Lleida. El nostre objectiu és ampliar el màxim possible la difusió de les iniciatives que organitzem, ja que això es tradueix en més clients per als establiments.

En el cas de la campanya gastronòmica TASTA LA FRESCA!, que va començar el passat 30 de juny i tindrà lloc fins al 8 de setembre, us facilitem els enllaços d’alguns mitjans i portals web que se n’han fet ressò de moment:

http://www.lleida.com/content/tasta-la-fresca

http://www.lleidaalminut.com/noticies/view/id/10517/tasta/fresca/lleida/dijous/nit/estiu/hostaleria/lleida/movimenth/trenta/restaurants/ciutat/provincia/

http://www.cuina.cat/ca/notices/2016/07/els-dijous-a-la-fresca-a-lleida-4648.php

http://www.hosteleriadigital.es/asociaciones/25178/TASTA-LA-FRESCA-En-30-terrazas-de-la-provincia-de-Lleida-

¿Tienes planes para este fin de semana?

http://gastronomiaycia.republica.com/2016/07/05/tasta-la-fresca-2016/

http://www.segria.cat/consell/agenda/2016-06-30-100000/tasta-la-fresca

http://guiaactivitats.aralleida.com/index.php?idioma=String_caES&pagina=activitats&idactivitat=11324

http://www.cucharaespanola.com/ES/Actualidad/Noticias/

http://www.vamonosdetapas.com/de-tapas-por/noticias-y-eventos/