Campanya promocional de Turisme Familiar de l’Agència Catalana de Turisme

Amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de la Família 2014 per part de l’ONU, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) va declarar aquest any com l’Any del Turisme Familiar. Una iniciativa que busca impulsar el Turisme Familiar, aportar visibilitat i posicionar Catalunya com a destinació ideal per gaudir de vacances i estades en família.

Per tal d’impulsar el Turisme Familiar a Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme va posar en marxa el passat mes d’abril una campanya promocional i comercial adreçada a empreses, entitats i col·lectius a fi que aquests puguin oferir les activitats programades destinades a les famílies. Una celebració que s’allargarà fins el proper mes d’abril de 2015.

Ja hi ha mig miler d’activitats registrades i publicades al portal catalunya.com. Ara, des de l’Agència Catalana de Turisme es torna  a fer una crida per convidar a les empreses a enviar més propostes de cara a aquesta temporada d’hivern.

Per donar suport a aquest projecte, l’ACT compta amb una empresa que fa de Secretaria Tècnica de l’Any del Turisme Familiar, i que coordina totes les accions i atén les vostres peticions, consultes i forma de col·laboració.

El plaç màxim per afegir les vostres activitats és el 29 de desembre i ho podeu fer seguint aquest enllaç: http://www.act.cat/any-del-turisme-familiar/

Us animem a participar en aquest projecte turístic de turisme familiar enviant les vostres propostes d’activitats, sobretot aquelles que, donades les dates, tenen a veure amb la neu i l’hivern.

Contacte Secretaria Tècnica:

Promotourist. Enric i Míriam. Telèfon 932 419 313.
act@promotourist.com