Campanya de relacions públiques per la temporada d’esquí del Patronat de Turisme a França, Regne Unit i Portugal

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha contractat per aquesta nova temporada d’esquí una campanya de relacions públiques a França, Regne Unit i Portugal amb l’objectiu d’incrementar el coneixement del Pirineu de Lleida i posicionar-lo com una destinació d’esquí competitiva. Aquesta acció es desenvoluparà amb empreses de relacions públiques especialitzades en cadascun d’aquests mercats.

La campanya estarà adreçada a mitjans de comunicació tan offline com online per arribar al públic final i intentar captar al turista esquiador o el turista amb un perfil actiu amb ganes de descobrir nous indrets.

Algunes accions que es desenvoluparan per aconseguir aquesta interacció seran:

  • newsletters
  • comunicats de premsa amb enviaments segmentats
  • entrevistes i trobades individualitzades amb periodistes i influencers
  • presstrips

Per tal de desenvolupar la campanya amb èxit han  sol·licitat documentació específica en idiomes a totes les estacions d’esquí.

En el cas que vulgueu complementar aquesta informació amb propostes relacionades amb l’esquí i orientades al públic estranger,  ho podeu fer arribar en francès i anglès a la major brevetat possible directament al Patronat de Turisme. Persona de contacte: Núria Mulet – nmulet@diputaciolleida.cat