Calella acull el tast solidari “Vi per Vida” per tercer any consecutiu

El proper dissabte, 26 de novembre, se celebrarà el tast de vins solidari “Vi per Vida” a les 18 h a la fàbrica Llobet–Guri, per prop de 400 persones. Amb aquest, seran ja set els tastos multitudinaris “Vi per vida”, després del llançament de la iniciativa el maig de 2014 a Mollerussa.

Vi per Vida” és una associació sense ànim de lucre impulsada per Xavier Ayala i que va néixer l’abril de 2014 amb l’objectiu de recaptar diners per a la recerca en metàstasi i sensibilitzar els ciutadans en favor de la investigació. Els fons recollits a les campanyes de “Vi per Vida” van destinats a l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona) que té un programa específic d’investigació en càncer i metàstasis, entre els 50 projectes que es duen a terme en aquesta àrea de recerca.

vipervida2016

Aquest serà el tercer tast que “Vi per Vida” organitza a Calella després de l’èxit de participació de les dues edicions anteriors. Aquests tastos són possibles gràcies a la col·laboració d’un conjunt d’institucions i persones que, desinteressadament i desde el primer moment, han recolzat el projecte.

Per a Xavi Ayala els tastos a preus populars i solidaris compleixen dos objectius, millorar la cultura del vi i sensibilitzar en favor de la recerca. “Apropem els vins catalans al públic d’una manera divertida, amb presentacions audiovisuals i música catalana moderna, alhora que contribuïm entre tots a una bona causa“.

Per només cinc euros, els participants assaboriran vins de les Denominacions d’Origen Alella, Penedés, Catalunya i Empordà, fent un viatge per diferents demarcacions de Catalunya.

L’acte estarà presentat pel sommelier Xavi Ayala. El servei i atenció al públic, així com també l’elaboració d’algunes degustacions culinàries, anirà a càrrec dels estudiants de restauració de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella.

Les entrades al tast es poden adquirir en tres punts de Calella (Fruits secs Tulsà, Restaurant Sapore d’Italia i Institut Bisbe Sivilla), el Restaurant Diagonal de Pineda i a través de la pàgina web Ticketea.

Més informació:
Xavier Ayala: vipervida@gmail.com
Mòbil: 662 399 888