Cal Rosal esdevindrà referent de la caça i la tòfona del Berguedà

Cal Rosal que ja va acollir durant anys la fira de la tòfona ara amplia la mirada cap a la caça i el producte de proximitat

El proper diumenge 1 de març, a la porta del comerç de Cal Rosal, tindrà lloc la 1ª Jornada gastronòmica i producte de proximitat, consistirà amb una fira de productors locals i unes jornades tècniques sobre la caça i la tòfona.

La jornada començarà amb un esmorzar popular i acabarà amb un showcooking amb tast gastronòmic basat en la cuina de la caça i de la tòfona del Berguedà.

Aquesta jornada de només un matí estarà destinada al públic en general que senti interès tant per la tòfona com per la caça a la nostre comarca i pel producte local en general.

Les Jornades tècniques, a càrrec de Dani Oliach del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Dr. Santiago Lavín, catedràtic de la facultat de veterinària (UAB), explicaran com aquests productes poden ser una oportunitat pel territori. Com a cloenda, hi haurà un showcooking amb una proposta de plat elaborat amb caça i tòfona seguit d’un tast gastronòmic per a tots els assistents.

Aquesta jornada s’engloba dins de la Campanya Gastronòmica de la Cuina de la Caça i de la Tòfona del Berguedà que s’allargarà fins al 31 de març. Podeu trobar plats de tòfona i caça a molts restaurants de la comarca, consulteu els participants de la campanya a la web www.berguedaturisme.com a l’apartat de Campanyers.

La jornada estarà organitzada per la Unió de Comerciants i Botiguers de Cal Rosal, juntament amb Hostaleria i Turisme del Berguedà, i amb la col·laboració de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, l’Ajuntament d’Olvan, el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

cartell caça i tòfona