Bungalows&Snow, més de 600 places que combinen confort i privacitat al cor del pirineu de Lleida

CÀMPINGS DE LLEIDA ja té preparades les seves més de 600 places per acollir tant als amants dels esports de neu com als apassionats de la muntanya a l’hivern. Els 22 càmpings de BUNGALOWS & SNOW estan repartits estratègicament al pirineu lleidatà i ubicats a les comarques Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, Val d’Aran, la Cerdanya i el Solsonès.

Consolidat destí hivernal de primer ordre, tant a nivell nacional com internacional, ofereix excel·lents i variades experiències de neu aptes per a tots els nivells d’esquiadors i snowboarders així com passejades en trineu, heliesquí, excursions amb raquetes, etc. I per descomptat, fa les delícies de tots els que trepitgin la neu per primera vegada.

Els bungalous estan dissenyats pensant fonamentalment en 3 tipus de viatgers: famílies, parelles i grups d’amics. Gràcies a la seva àmplia oferta poden donar resposta a tot tipus de clients. Fins i tot a tots els que no vulguin sortir a la neu i no renuncien al confort i a uns serveis de qualitat com, per exemple: restaurants amb cuina de proximitat, productes de qualitat i a preus molt correctes o càlids spas envoltats del paisatge nevat.

Quan hagis acabat la teva aventura a la neu, descansaràs mentre segueixes connectat a la natura. Càmpings de Lleida ha desenvolupat una progressiva transformació en els últims anys que l’ha portat a modernitzar íntegrament la seva oferta com a allotjaments turístics. Això s’ha degut a l’interès dels propis establiments per millorar la seva competitivitat i comercialització.
Els avantatges més atractives de Bungalows & Snow són l’absència de massificació, la tranquil·litat i la completa gamma de serveis. El client pot relaxar-se en les zones de Spa-wellness, refugiar a la calor de les xemeneia o nedar en piscines climatitzades sense sortir del recinte campista i amb unes vistes privilegiades. Tot això juntament amb la bona gastronomia i l’oferta cultural que ofereix el Pirineu lleidatà.

L’accessibilitat a les estacions d’esquí i la diversitat de les experiències hivernals són el seu valor afegit.

Els 22 càmpings de Bungalows & Snow són: Aigüestortes Càmping Resort, Alta Ribagorça, Bedura Park, Boneta, Cadí Vacances, Solsonès, Era Yerla d’Arties, Espalias, Forcanada, Frontera Park, Gran Sol, La Borda del Pubill, Cerdanya Ecoresort, La Ribera, La Torre, l’Orri del Pallars, Nou Càmping, Organyà, Pont d’Ardaix, Prat Verd, Taüll i Verneda Camping Mountain Resort.

Associació de Càmpings de Lleida | telf. 902 24 88 58 | info@campingsdelleida.com
www.campingsdelleida.com

CÀMPINGS DE LLEIDA és una associació que agrupa 50 càmpings de muntanya i de de la província de Lleida. Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, Aran, l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, la Noguera i el Solsonès són les comarques on el visitant descobrirà un entorn privilegiat i singular. Càmpings de Lleida té com a objectiu potenciar el càmping com una alternativa real de turisme de qualitat.