Baqueira Beret inicia una gira per a promocionar la temporada 2015-2016

L’ estació d’ esquí aranesa de Baqueira Beret, visitarà una vintena de ciutats espanyoles durant els mesos d’octubre i novembre per a promocionar la nova temporada de neu 2015/2016.

Des del dilluns 26 d’ octubre i fins a finals de novembre, Baqueira Beret estarà present en 19 ciutats per promocionar les novetats de la temporada, entre les quals destaquen les noves pistes i zones d’ oci de l’ estació. Burgos serà la primera ciutat de la gira, a la que seguiran León, A Coruña, Oviedo, Valladolid, Santander, Vitória, Bilbao, San Sebastián, Pamplona, Zaragoza, Palma de Mallorca, Tarragona, Lleida, Girona, Alicante, València, a més de Madrid i Barcelona.

La gira cobreix tota la zona de influència de l’ estació al llevant, centre i nord d’ Espanya. L’acte que generalment es realitza en cèntrics hotels de la ciutat elegida, reuneix tant a clients de l’estació com a premsa, que volen conèixer de primera mà com es planteja la temporada d’hivern que està a punt de començar.

A l’estand que Baqueira Beret muntarà en cada una de les ciutats es podran contractar estades i forfaits, a més de participar en concursos presencials i a través de les xarxes socials amb premis oferts per Salomon, Torisme Val d’Aran i la mateixa estació.

Els guanyadors dels concursos de cada ciutat i tota la informació referent als llocs de les presentacions es poden consultar a la web (www.baqueira.es) i als perfils de Facebook

(https://www.facebook.com/BaqueiraBeretEsqui) i Twitter (@baqueira_beret) de l’estació d’esquí.