A punt de sortir la Convocatòria d’ajuts del Consorci del Comerç, Artesania i Moda 2014

Segons  informacions del mateix ens, està a punt de sortir la convocatòria  d’ajuts del CCAM d’aquest any 2014. Es preveu que hi haurà poc temps per presentar les sol.licituds i que molt possiblement termini màxim serà el proper 30 d’abril.

Les informacions que tenim són que el pressupost per aquest any serà practicament el mateix del passat i que com a novetat ampliaran les línies d’ajuts en dos de noves. Aquestes seran:

      1. Línia 7 : farà referència a la continuitat de negocis. Es vol potenciar la continuitat d’empreses que són viables i que per motius de jubilació hauríen de tancar. Es requerirà un estudi de viabilitat i que al contracte de compra-venda aparegui, l’Actiu i Passiu del negoci, la subrogació dels contractes de personal i un detall de l’estoc.
      2. Línia 8 : farà referència al e-commerce. Aquesta línia donarà suport als negocis que estan oberts al públic i que tenen una ubicació física en funcionament i que volen obrir un canal de venda online dels seus productes. Està pensat per projectes nous i qui els desenvolupi (persona que es contracta per crear-lo) sigui un professional de les TIC.  S’haura de presentar tant un Pla estratègic com un  de funcionament de la plataforma.

Us mantindrem informats tant aviat tinguem informació que hagi sortit la convocatòria.

Enllaç relacionat
Convocatòria CCAM 2013