Assemblea Extraordinària al Grèmi d’Ostaleria dera Val d’Aran

El dijous dia 28 de juliol va tenir lloc a la sala de conferències de l’Hotel Eth Pomèr una assemblea extraordinària del Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran per tractar els dos punts que conformaven l’ordre del dia; la Mongetada i l’avaria de Movistar.

Pel que fa a la Mongetada, es va esmentar la bona acollida que ha tingut així com també el seu creixement i prestigi ja que atreu a cuiners de renom internacional. Per la futura edició de 2014 s’ha esmentat l’inconvenient de coincidir solament amb un cap de setmana de dos dies per la necessitat de comprimir un programa tan divers. També s’ha demanat la participació i implicació dels socis d’acord a la magnitud que està assolint l’esdeveniment, fet pel qual s’enviarà una circular informativa.

D’altra banda també s’ha acordat de recolzar la reclamació que ha fet la Federació d’Hostaleria de Lleida contra la companyia Telefònica Movistar per les dues tallades del subministrament produïdes durant el mes de juliol i que han provocat importants problemes en les empreses del sector hostaler

AssembleaExtraordinariaGremi600px