Aquesta setmana, Madrid fusión, l’esdeveniment gastronòmic per excelència a Espanya

El 22, 23 i 24 de gener, la XVI edició amb xifres rècord de congressistes, gairebé 1900. A l’estiu de l’any passat l’empresa organitzadora de l’esdeveniment va ser comprada per una altra que ja fa actes gastronòmics a altres indrets, amb tot, l’equip organitzador de sempre, amb Jose Carlos Capel al front s’ha responsabilitzat d’aquesta edició.
Noves generacions, amb noves tècniques al constat dels seus predecessors, amb tècniques més tradicionals, buscant l’excel·lència.

També els productes, com el vi, o la trufa aquest any han tingut el seu protagonisme. Els combinats també tenen el seu espai al congrés, i reivindiquen que la cocteleria te el seu protagonisme, no sols a les postres, sinó que estan agafan força a l’acompanyament d’alguns menús.

No s’ha deixat de costat l’analisi de l’implantació de la digitalització a la restauració i els seus efectes, aixó com l’aplicació del Big Data, per saber molt millor les preferencies dels nostres clients.