Aquest dilluns 9 de novembre s’obre la convocatòria d’ajuts per autònoms

Publicada la RESOLUCIÓ TSF/2799/2020, per la qual s’aprova la convocatòria d’ajuts per afavorir el manteniment de l’activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, persona física, i de les persones treballadores autònomes que formen part d’una microempresa davant els efectes de les noves mesures adoptades per fer front a la COVID-19

El tràmit per presentar sol.licituds estarà obert el proper dilluns 9 de novembre de 2020 a les 9:00 al canal empresa de la web de la Generalitat de Catalunya.

A tots els que us portem el servei laboral i fiscal i compliu amb els  requisits d’aquesta convocatòria us estem trucant per confirmar si  la voleu demanar. Als que no us portem el servei, us recomanem que us poseu en contacte amb la vostra gestoria per tal de saber si la podeu sol·licitar.

El pressupost per aquesta convocatòria és de 20 millions d’euros en règim de concurència no competitiva i per tant  estarà vigent mentre no s’esgotin els fons.

En cas que tingueu qualsevol dubte,  estem a la vostra disposició.

Noticia relacionada

Publicat avui el Decret Llei 39/2020 de mesures extraordinàries de caràcter social per autònoms per fer front a les conseqüències de la Covid19