Aquest dijous torna una nova temporada del Tasta la Fresca Lleidatà

Amb l’arribada de l’estiu, Hostaleria de Lleida posa en marxa la vuitena temporada del TASTA LA FRESCA. Cada dijous, fins el 5 de setembre, 22 terrasses de Lleida i província proposen entrepans o torrades més beguda per només 7€; així com menús a 14€. Menció apart mereixen les copes a només 3€, si s’ha consumit abans alguna de les opcions anteriors.

Fins el 5 de setembre, 22 terrasses imprescindibles per gaudir de la seva oferta gastronòmica més refrescant a preus populars

Els bars i restaurants participants ens proposen una cuina de temporada i refrescant. Des d’entrepans tant clàssic com les hamburgueses o el de llom amb formatge i pebrot verd fins a xips de yuca amb hummus i guacamole o el bao de vedella i verduretes amb salsa thai.

Els establiments participants de Lleida ciutat i altres localitats són: Charlie’s, Cantamanyanes, El Racó del formatge, Europa, Gastrobar Punto Tapeo, Horatio gastronomic bar, Kroxan, Mr. Nyam-Nyam, Topkapi, Terrassa La Jardinera (Hotel Cerdanya), Hotel Betriu, Cardós, Hotel Salòria, Hostal Vall d’Àneu, Il Cappuccino, Iruña, Julián, L’Antiquari Tapes de mercat, New Class i Xaloc.

Els dijous al vespre són perfectes per passar una bona estona a la fresca menjant i bevent a preus populars. Totes les ofertes del TASTA LA FRESCA estan detallades a la guia Gastronomia de Lleida així com a les xarxes socials.