Apunta’t a la III Ruta de la Tapa de Lleida

III RUTA DE LA TAPA DE LLEIDA
DEL 8 A L’ 11 DE JUNY I DEL 15 AL 18 DE JUNY DE 2017

Per tercer any, Ajuntament de Lleida, Hostaleria de Lleida i San Miguel endeguem la  III Ruta de Food Explorers de Lleida, de cara a promocionar i potenciar l’ activitat d’ Hostaleria dels empresaris d’ aquest sector a la ciutat. Ens agradaria molt comptar amb la teva participació. L’ any passat, 52 establiments de la ciutat hi van participar amb una gran afluència de clients que van gaudir i valorar ( amb els seus vots ) la millor tapa.

T’adjuntem les bases per tal de que et puguis apuntar JA!!!!

BASES

PRIMERA. A aquest concurs podran accedir tots els establiments hostalers ubicats dins els límits de la localitat de Lleida, que estiguin donats d’ alta a l’ Impost d’ Activitats Econòmiques, estiguin en possessió de Llicència d’ Obertura, i que compleixin amb tots els requisits establerts en la normativa vigent en matèria de sanitat, higiene, neteja i seguretat. El personal d’ atenció al públic d’ aquests establiments, haurà d’ estar en possessió del Certificat de Manipulació d’ Aliments.

SEGONA. La selecció dels participants es farà per rigorós ordre d’ inscripció, des de la comunicació d’ aquestes bases en les diferents webs i amb l’ ajuda dels organitzadors i la xarxa de comercials de Mahou San Miguel, fins a la data indicada en els anomenats canals de comunicació. Un cop rebudes totes les inscripcions ens posarem en contacte amb tots els establiments participants per tal d’ anar a fer les fotografies de les tapes.

TERCERA. El període de participació dels establiments hostalers inscrits en l’ anomenada Ruta de la Tapa tindrà lloc durant els dies 8, 9,10, 11 i 15,16,17 i 18 de juny de 2017, en horari mínim, de matí de 12:00 a 16:00 hores i en horari de tarda de 19:00 a 24:00 hores.

QUARTA. S’ establirà un primer premi en la categoria “MILLOR TAPA 2017”, que consistirà en el lliurament d’ una Placa Commemorativa III Ruta de la Tapa de Lleida en representació de l’ Hostaleria de la zona. Aquest premi serà atorgat a judici d’ un jurat especialitzat format per representants del mon gastronòmic.

Els criteris a seguir per l’ elecció del guanyador de la “MILLOR TAPA 2017” seran:

  • Presentació de la Tapa
  • Qualitat de la Tapa
  • Elaboració de la Tapa
  • Originalitat de la Tapa

CINQUENA. Les especialitats participants hauran de ser inscrites al document adjunt amb un nom i una breu descripció, així como la fórmula qualitativa. Cada local presentarà una sola tapa a l’ event i tindrà aquesta tapa a disposició dels consumidors durant tota la Ruta.

SEXTA. Les especialitats ofertes pels establiments participants hauran de ser de cuina.

L’ import de l’ especialitat oferta inclosa una beguda: (San Miguel Especial, San Miguel 0,0 ,Agua Solán de Cabras PET 50 cl, Solán Refresco sense Gas Naranja PET 33 cl o Solán Refresco sense Gas Multifrutas PET 33 cl) serà d’ un màxim de dos euros amb quaranta cèntims (2,40 € IVA inclòs) (PVP recomanat). Els establiments es comprometen a no modificar aquest preu durant tot el període de realització de la ruta.

SETENA. La comanda mínima establerta per l’ organització per a la participació a la 3ª Ruta Food Explorers de Lleida és de: 25 caixes de botelles de 20 cl San Miguel (San Miguel Especial o San Miguel 0’0); 3 caixes d’ aigua Solán de Cabras PET 50 cl; 1 caixa Solán Refresco sin Gas Naranja PET 33 cl; i 1 caixa Solán Refresco sin Gas Multifrutas PET 33 cl.

No es retirarà per part del distribuïdor cap producte sobrant d’ aquesta comanda.

Els participants de la III Ruta Food Explorers de Lleida accepten expressament les Bases del Concurs, així como el seu resultat que serà inapel·lable.

En cas d’ incomplir-se aquetes bases, l’ establiments quedarà exclòs de participar en aquest event.