Apunta’t a la Jornada saludable per hostalers, patrocinadors i col·laboradors d’Hostaleria de Lleida

Aquest any us proposem compartir una jornada practicant les nostres aficions, seguint les recomanacions de fer activitats saludables a l’aire lliure.

El dia 7 d’octubre us proposem un torneig de golf, per hostalers i col·laboradors. Als que no estem iniciats, fem un bateig el mateix matí.

També proposem dues sortides de bicicleta btt, una assequible per tothom, i una altra una mica més exigent, una ruta a peu, i una activitat de ioga/relaxació.

Tot s’acabarà amb un dinar informal al Raimat Golf Club.

Si teniu propostes per altres activitats, les podem comunicar i proposar per que hi pugui participar altres hostalers, i després us afegiu al dinar.

A les activitats sols hi poden participar empresaris d’hostaleria, per fomentar la nostra interacció.

També hem pensat de fer-ho saber a la resta d’Associacions empresarials de Catalunya, per si ens vol acompanyar algú. Ho diem per si coneixeu algú i li voleu comentar directament.

Us agrairíem que ens digueu com més aviat millor si voleu assistir i a l’activitat que us voleu apuntar. Truqueu a la Federació, al telèfon 973 24 88 58 i pregunteu per la Carme.

Animeu-vos a compartir la vostra afició, o veniu simplement a dinar.

Totes les activitats al Raimat Golf Club.

El dinar tindrà lloc a les 14.30 h al Raimat Golf Club. Es tracta d’un dinar informal. Cassola de conill, postres, begudes i cafès, a l’exterior. ( si fa mal temps tenim pla B ). Preu del dinar 25€ per persona aproximadament. Us ho confirmarem més endavant.

Si necessiteu llogar una bici, bicis Fransi. 973 234 178. El cost aproximat per tot el matí serà de 20 €, en funció model que elegiu. Si opteu per llogar, ens ho hauríeu de dir, i si en necessitem unes quantes, coordinaríem que ens les portessin al lloc de sortida a l’hora indicada, o que ens les poguessin facilitar a primera hora del dilluns.

Dutxes

Els que facin activitat, es podran dutxar a les instal·lacions del Raimat Golf Club, abans de dinar.

La data límit d’inscripció  és el  2 d’octubre

Si teniu alguna proposta que penseu puguem considerar per millorar, o si penseu que ens podeu ajudar en alguna cosa en concret, no dubteu en fer-nos-ho saber.