Aprofita a apuntar-te als últims cursos de reciclatge subvencionats d’aquest 2016

A l’Aula de formació hem posat en marxa els últims dos cursos de reciclatge professional subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya d’aquest 2016. Són cursos de teleformació, un d’àngles d’atenció al client de 30h hores i un altre de cuina de 40h.

Us podeu inscriure a traves del formulari d’inscripció que està penjat a la web www.hostaler.org

 

Programes dels Cursos

ANGLÈS ATENCIÓ AL CLIENT: TELEFORMACIÓ. ( 30 HORES )

Atenció al client: GENERAL ( 10 hores )
– Terminologia específica de les relacions comercials amb clients.
– Usos i estructures habituals.
– Diferenciació d’ estils formal /informal en la comunicació oral i escrita
– Tractament de reclamacions i queixes

Aplicació de tècniques de venda ( 10 hores )
– Presentació de productes / serveis
– Detecció de necessitats
– Fòrmules d’ expressió
– Fòrmules de tractaments d’ objeccions
– Estructures sintàctiques de l’ atenció telefònica
– Simulacions de casos reals

Comunicació comercial escrita en anglès ( 10 hores )
– Estructura i terminologia en la documentació comercial bàsica.
– Formules habituals i redacció de correspondència.
– Abreviatures i usos habituals en la comunicació escrita amb diferents suports.

Computer keyboard with key Learn, internet education concept

CUINA: TELEFORMACIÓ ( 40 hores )

L’ àrea de cuina ( 15 hores )

UD1. Introducció a l’àrea de cuina ( 5 hores )
– Introducció a l’àrea de cuina
-Condicions físiques del local
-Instal·lacions : maquinària, mobiliari, bateria i utensilis.
-L’ ajudant de cuina i les seves funcions

UD2. Seguretat i higiene en el treball ( 5 hores )
-Seguretat i higiene en el treball
-La seguretat i higiene a la cuina
-Riscos i mitjans de prevenció

UD3. Manipulació d’ aliments ( 2 hores )

UD4. Alimentació i nutrició ( 3 hores )

Classificació dels aliments ( 10 hores )

UD1.Hortalisses i verdures ( 3 hores )
-Hortalisses I verdures, tubercles, llegums, tècniques de manipulació i conservació en cru
UD2. Peixos i marisc ( 4 hores )
-Peixos I marisc, tècniques de manipulació i conservació en cru.
UD3. Carns, aus i caça ( 3 hores )
-Carns, aus I caça, preparació, manipulació i conservació en cru.

Elaboracions bàsiques culinàries ( 15 hores )

UD1. Elaboracions bàsiques culinàries ( 3 hores )
-Definició, tipus, composició i conservació dels fons.
-Classificació i utilització de les principals salses

UD2. Primers plats ( 3 hores )
-Consomés , sopes i cremes
-Plats elementals a base llegums secs, hortalisses, arrossos, altres cereals I pasta

UD3. Segons plats ( 3 hores )
-Ous, peixos I mariscs, carns aus I caça

UD4. Preparacions bàsiques de rebosteria I pastisseria ( 3 hores )
-Postres i gelats

UD5. Cuina nacional i regional ( 3 hores )
-Plats més representatius de la cuina nacional
-Cuina internacional
-Cuines del mon

cuinateleformacio2016