Anem de Tapes? Per assaborir la primavera lleidatana més gastronòmica, variada i en petit format

Fins el dia 28 d’aquest mes, 33 establiments ofereixen les seves tapes de temporada durant 15 dies a un preu irresistible de 2,50€.

Arriba la quarta edició d’ANEM DE TAPES? en la seva versió primaveral. Fins el dia 28, els 33 restaurants i bars participants ofereixen una tapa més una canya o copa de vi per només 2,5€. Les tapes de temporada, fresques i saludables en petit format prenen el relleu i arraconen els plats calents i de cullera.

Per a HOSTALERIA DE LLEIDA aquest nou ANEM DE TAPES? proposa un ampli ventall de possibilitats per gaudir de la gastronomia i el servei hostaler de la ciutat i la província amb tapes de temporada al millor preu. L’autoexigència, tant per part de la Federació com dels establiments participants, vers els consumidors finals és que la seva experiència al seu local es converteixi en un plaer en tots els sentits. Malgrat haver ajustat els pressupostos degut a la crisi, els hostalers mantenen la qualitat i el servei al client de sempre. ANEM DE TAPES? és una excel·lent oportunitat durant 15 dies per comprovar-ho.

tapespost-2013red

Com a les altres edicions, per tapejar i fer ruta s’ha dissenyat un nou MAPATAPA exclusiu d’ANEM DE TAPES? on es troba la ubicació i l’oferta de cadascun dels establiments participants. Una guia útil i pràctica que permet anar de local en local o gaudir d’un complet menú sense moure’s. Aconseguir el mapatapa és molt fàcil. Es pot descarregar del web www.movimenth.com .

Mapatapa2013red

Des d’HOSTALERIA DE LLEIDA es treballa per donar recolzament als seus hostalers amb el desenvolupament de diferents campanyes gastronòmiques que ajudin a la dinamització dels seus establiments i convidin al consumidor final a gaudir de la cuina de Lleida. Els participants d’ANEM DE TAPES? són:

Bar de la Sibil•la, Blanc i Negre, Bellera, Cal Nenet, Can Rubies, Can Ramon, Caro’ls, Click Menú, Comba, Cristal, Delilleida, El Cafè dels Artistes, Galaxia, Galindo, Gilda, Iruña II, Johanna’s, La Bàmbola, La Fusteria, La Masia, L’Escala, Lo Marraco, Luisiana Café, Mamilú, Mr. Nyam Nyam, Nelson, Piñana, Sensacions Bistronòmic, Topkapi, TQ Food and Coffee, Txema, Vins i Zacaris Coffee Room.

ANEM DE TAPES? està integrada a la campanya que es va iniciar des de la Federación Española de Hosteleria, FEHR, que reivindica la importància de la tapa a la nostra cuina i que va fixar el 29 de setembre com a Dia Mundial de la Tapa.