Anem de Tapes? Arriba a la seva 6a. edició amb la participació de 38 establiments i la creació d’unes rutes específiques per sortir de tapes a peu o en Urban bike

Arriba la sisena edició d’ANEM DE TAPES? en la seva versió primaveral. Fins el dia 27, els 38 restaurants i bars participants ofereixen una tapa més una canya o copa de vi per només 2,5€. Les tapes de temporada, fresques i saludables en petit format prenen el relleu i arraconen els plats calents i de cullera. ANEM DE TAPES? convida a sortir de casa fent unes rutes tot passejant per Lleida i els seus pobles. A més, en aquesta edició es posa en marxa “De tapa a tapa” que convida a la sisena tapa només pel fet de segellar fins a 5 consumicions al MAPATAPA. Aconseguir-ho és molt fàcil. Es pot descarregar del web www.movimenth.com, també es trobarà als establiments participants i a alguns punts de la ciutat de Lleida.

MAPATAPA, UNA RUTA PER A CADA PLA. Enguany al MAPATAPA s’han afegit unes rutes distribuïdes entre tots els establiments participants. Així, trobem ANEM DE TAPES? dels Vins, de l’Escorxador, de la Rambla, de Cappont, fins i tot, el dels Bikers per a tots els que vulguin gaudir d’unes tapes a establiments més allunyats del centre urbà de Lleida alhora que fan una sortida activa.

mapa-tapa-abril2014-1024

Per a HOSTALERIA DE LLEIDA aquest nou ANEM DE TAPES? proposa un ampli ventall de possibilitats per gaudir de la gastronomia i el servei hostaler de la ciutat i la província amb tapes de temporada al millor preu. L’autoexigència, tant per part de la Federació com dels establiments participants, vers els consumidors finals és que la seva experiència al seu local es converteixi en una boníssima experiència oferint qualitat i el servei al client de sempre. ANEM DE TAPES? és una excel•lent oportunitat durant 16 dies per comprovar-ho.

DE TAPA A TAPA, permetrà gaudir de tapes de franc només per segellar les consumicions acumulades.

Des d’HOSTALERIA DE LLEIDA es treballa des de fa 5 anys per donar recolzament als seus hostalers amb el desenvolupament de diferents campanyes gastronòmiques que ajudin a la dinamització dels seus establiments i convidin al consumidor final a gaudir de la cuina de Lleida.

Els participants d’ANEM DE TAPES? són:

Blanc i Negre, Cal Kim, Cal Nenet, Can Rubies, Click Menú, Comba, Cristal, Delilleida, El Café dels Artistes, El Tram del Nastasi, Galaxia, Galindo, Gilda, Iruña II, It…food&drink, Johanna’s, La Bàmbola, La Canonja, La Fonda del Nastasi, La Masia, L’Antiquari Tapes, L’Escala, Llar del Poble, Llobregat, Lo Marraco, Louisiana Cafè, Mamilú, Marisqueria Bellera, Mr.Nyam Nyam, Nelson, Paris, Piñana, Piscines de Puigverd, Topkapi, TQ Food and Coffe, Txema, Oasis, la cocina de Carmen I Zacaris Coffee Room.

ANEM DE TAPES? està integrada a la campanya que es va iniciar des de la Federación Española de Hosteleria, FEHR, que reivindica la importància de la tapa a la nostra cuina i que va fixar el 29 de setembre com a Dia Mundial de la Tapa.

Mapatapa-davant-abril2014-1024