Al·legacions al festival d’estiu a Lleida

Aquesta setmana, el representant de l’oci nocturn a la nostra Junta Directiva, ha presentat al·legacions a un projecte de festival d’estiu que s’havia informat al BOP, sol·licitant que es convoqui un concurs públic, tal com ens havia fet saber recentment l’Ajuntament que faria en endavant per cedir l’ús dels equipaments i espais públics.

Aquesta al·legació ve després de la problemàtica per la denegació municipal de diversos espais de la ciutat en festes concretes.

El que el sector demana és que les condicions siguin publiques, i en el cas de concurrència en dades i espai, en un temps d’antelació suficient per a programar un espectacle, l’Ajuntament convoqui concurs públic.

En cap moment es vol frenar la iniciativa de proposta d’activitats, el que es demana és transparència.

El sector reconeix que tampoc ajuden les tensions actuals existents entre alguns empresaris el que fa més necessari un aclariment de les condicions econòmiques i administratives per part de l’Ajuntament.

Hem de recordar que en una altra etapa, el sector també va reclamar al municipi, que s’exigís un seguit de condicions tècniques, bàsicament relacionades amb seguretat, als promotors que llogaven espais municipals amb la finalitat d’organitzar festes, que en aquelles dades no s’exigien.

Els representants municipals s’han compromès a elaborar les condicions tan aviat com es pugui.

Document Relacionat
Anunci BOP LLEIDA 14-1-2020 Festival de les Basses
Al.legacions Presentades per la FHLL Festival de les Basses