Alimentària 2018

En aquesta edició, s’han superat una altra vegada, les xifres record. Una de les grans fires pel seu per volum d’espai contractat com per visitants i per la seva repercussió econòmica que s’organitza a Espanya. Aquest any incorporant Hostelco, dins de la seva àmplia oferta de salons.

Catalunya és sens dubte una destinació gastronòmica líder mundial. Tenim tot una sèrie de productes alimentaris reconeguts, estem al capdamunt de les llistes dels restaurants més prestigiosos en diferents guies gastronòmiques mundials, una història de cultura gastronòmica pionera, persones reconegudes a la cuina com el Ferran Adrià i després la Família Roca, com a principals líders, però acompanyats d’un significat nombre de professionals catalans molt coneguts, i un conjunt d’empreses agroalimentàries de primer nivell. La fira no podia estar per sota, i ja podem considerar que està a primera línia mundial.

Per treure profit d’una fira d’aquest nivell, amb tant volum de possibilitats, ens hem d’organitzar, a més de donar un cop d’ull a l’evolució en general del sector, copsar amb altres companys els ànims i fer networking, que és molt recomanable, és bàsic fitxar-se prèviament amb l’ampli i excel·lent programa d’activitats i registrar-se a les que es puguin considerar més interessants o més adient, a més d’analitzar prèviament les principals novetats o , quines propostes ens poden interessar més per localitzar on estan ubicats dins dels diferents salons de la fira.

Indispensable l’assistència i/o seguiment de notícies per qualsevol que vulgui estar al dia.