Ajuts per les activitats de restauració afectats econòmicament per la COVID-19

Avui mateix s’ha publicat la resolució per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i dels centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19.

Cal tenir en compte algunes coses:

  • Adreçada a professionals autònoms de pimes que prestin activitats de restauració ( bars, restaurants i cafeteries, inclosos aquells que presten la seva activitat dins d’un establiment col·lectiu com poden ser centres comercials o mercats municipals) o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, donades d’alta al cens d’activitats econòmiques i que han estat obligades a tancar.
  • La tramitació serà exclusivament electrònica, a través del Canal empresa i la signatura únicament amb certificat digital. No s’acceptarà en aquest cas l’idcatMòbil. Els qui no disposeu de certificat digital, cal que el tramiteu com més aviat millor demanant cita als webs d’algun dels organismes que poden fer aquest certificat digital: Consell Comarcal, Cambra de Comerç, Hisenda,  Tresoreria de la Seguretat Social o PIMEC.
  • És una subvenció de concurrència no competitiva, el que significa que quan es pugui sol·licitar, el criteri d’atorgament serà l’ordre cronològic de presentació de les sol·licituds fins a exhaurir el pressupost.
  • L’ajut màxim és de 1.500 € i es podran justificar despeses de tercers excepte sous i salaris, amortitzacions i rèntings.

Per la sol·licitud demanen una fotografia de la façana i l’interior de l’establiment. Us recomanem que ho tingueu preparat.

Documents Relacionats

RESOLUCIÓ per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració i dels centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19

FAQS Ajuts a la restauració i centres d’estètica