Si participes a Saló de Nuvis pots demanar un ajut per assistir-hi

Com ja us vam comunicar fa unes setmanes, es van publicar les bases dels ajuts per empreses del Consorci del Comerç, Artesania i Moda de Catalunya per aquest 2017. Una de les línies subvencionables és la que fa referència a l’assitència a fires que estiguin inscrites al Calendari de Fires de Catalunya 2017 del Departament d’Empresa i Coneixement.

Una de les fires importants que hi estan inscrites és el Saló de Nuvis – Saló d’Equipaments i Serveis per a Cerimònies, que es fa a Lleida i en el que alguns de vosaltres de ben segur que hi participareu.

ajut fira

Podeu  demanar aquest ajut els restaurants si la inversió mínima d’assistència a la fira és de 1.000€. En el cas que vulgueu assistir a altres fires que estan dins d’aquest calendari, el mínim per cada una de les fires és de 500€.

Es subvenciona el 50% del cost fins a un màxim de 3.000€ d’ajut (6.000€ de cost) per l’assistència a totes les fires que aneu.

El termini de presentar les sol·licituds el el proper 18 d’octubre de 2017. La sol.licitud es pot presentar tant online (amb certificat digital) o amb paper. Us recomanem que si ja teniu el certificat de la FNMT que ho feu online per tal d’agilitzar tot el tràmit.

Dins de la mateixa convocatòria també hi ha una línia d’ajuts per a recuperació de locals buits, traspassos i reformes de locals. Veieu les condicions a les bases reguladores.

Si necessiteu més informació podeu contactar amb el Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de Lleida al telèfon 973 72.80.00

Informació relacionada
El CCAM obre la convocatoria d’ajuts pel 2017 per empreses
Convocatòria
Bases Reguladores