Adhesió al Projecte Conca Mediterrània DAAM

Us informem del Projecte per al “Desenvolupament del sector de l’oli d’oliva i del vi a la Conca Mediterrània” que lidera Catalunya, en el qual també participen Itàlia i Israel. Aquest projecte, desenvolupat pel Departament d’Agricultura de la Generalitat permetrà la creació de rutes d’experiències gastronòmiques en aquelles zones compreses dins les denominacions d’origen d’oli i vi de Catalunya.

La vostra participació en aquest projecte no suposa cap cost i reportarà beneficis en termes de visibilitat i augment del nombre de potencials clients, a través de la guia que s’editarà d’aquestes rutes, així com la difusió en els diferents mitjans de comunicació.

Creiem, per tant, que és un projecte força interessant en el qual podeu participar-hi, l’únic requisit que se us demana és que els vostres establiments comptin amb oli d’oliva verge extra i vi de les diferents Denominacions d’Origen de Catalunya.

Podeu consultar el següent enllaç per a més informació: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/alimentacio/projecte-enpi-comedpro/

Si us hi voleu adherir teniu que emplernar la fitxa d’adhesió i enviar-la per correu electrònic a  ficcg@mediterrani.org o per correu postal a la següent adreça:

FICCG (Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica)
Carrer Muntaner, 179, Pral. 1a,
08036, Barcelona.