Busques personal? Contracta al millors!

De tots és sabut que el sector de la restauració és un dels que presenten major rotació d’empleats amb el consegüent perjudici per als nostres negocis . Des dels encarregats de la cuina al personal de sala , tots ells resulten fonamentals en l’èxit d’un restaurant . Podem disposar d’una bona oferta gastronòmica ia bon preu , però si els nostres cambrers no saben transmetre , aconsellar i vendre els nostres plats veurem irremeiablement com la competència ens guanyarà terreny ! Per tant , un moment clau en la trajectòria del nostre negoci és el reclutament de personal .

Aquí us deixem 10 consells a seguir perquè l’elecció del personal resulti tot un èxit :

  1. Utilitza les xarxes socials en el teu procés de selecció : especialment Linkedin i de manera complementària Facebook i Twitter , o directament fins i tot Google per analitzar la major quantitat de dades de les teves possibles candidats .
  2. Valora la formació i reciclatge dels candidats : la poca formació que exhibeixen els empleats de bars o restaurants és un dels errors més típics en el sector de la restauració a Espanya .
  3. Estudia la seva experiència professional i treballs realitzats , així com la continuïtat en els llocs de treball . Si l’empleat ha tingut més de dos o tres treballs en els últims anys … pregunta els motius i analitza les seves respostes ! .
  4. Intenta esbrinar en l’entrevista de selecció quines són les expectatives personals i professionals de cada candidat .
  5. A més d’una adequada formació , contracta també en funció de l’actitud especialment el cas de cambrers i personal de sala Recordeu que els cambrers no han de ser mers transportistes de menjar sinó que han de vendre millor que ningú els valors i qualitats del nostre bar o restaurant .
  6. Valora especialment les habilitats comunicatives del candidat . Si en l’entrevista el candidat es mostra tímid , fred o reservat , de la mateixa manera actuarà davant els nostres clients !
  7. Comprova les referències en la seva justa mesura : s’inclou en la prova simulacions diàries com a part del seu procés de selecció per veure com reaccionen …
  8. No esperis a tenir una vacant , intenta disposar d’una petita bossa d’aspirants als puguis recórrer en cas de ser necessari . A més no rebutgis cap candidatura al · legant que ara mateix ” no tenim cap vacant ” . Guarda les dades de qui t’ha cridat l’ atenció !
  9. Difon la notícia que busques personal entre els teus empleats : ells poden ajudar-te en la teva recerca , ja que seran els primers interessats en què entrin en el negoci persones que aportin bones energies i ganes de treballar !
  10. Oferta interessants incentius : el sector de la restauració sovint peca d’oferir baixos salaris i jornades extenuants … Si oferixes alguna cosa més que la teva competència potser aconsegueixis atraure professionals que et resultin més rendibles a llarg termini …

Font. Barra de Ideas