Del 5 al 25 de març torna el mes del caviar a la Val d’Aran

Entre els dies 5 i 25 de març la Val d’Aran viurà una nova edició del mes del caviar organitzat pel Conselh Generau d’Aran, amb la col·laboració de Caviar Nacarii i el i el Gremi d’Ostalaria dera Val d’Aran .

El caviar aranès Nacarii, definit com l’autentica joia gastronòmica dels Pirineus, que ha obtingut el reconeixement de cuiners i gastrònoms pel seu sabor autèntic, frescor, puresa i transparència, s’inclou dins dels productes de la Marca de Garantia Val d’Aran. Procedent de les aigües fredes, pures i cristal·lines del desglaç de la Garona, el caviar Nacarii, s’elabora de manera artesanal i amb mètodes tradicionals a la piscifactoria situada al municipi de Les.

En l’edició d’enguany del mes del caviar hi participaran els restaurants De Pitona, Era Mòla, Era Coquèla, El Molí i Eth Bistro de Vielha, Eth Triton i Pirineu Gourmet d’Arties, Roc’n’Cris a Aubèrt, La Trastienda a Bossòst, Wellbourne a Salardú, Borda Benjamín de Casarilh, Es Arraïtzes a Garòs, i Liat-Hotel Tuc Blanc, Pinchos e tapes Baqueira 1500 i Del Gel al Foc/Hotel Rafael Hotels a Baqueira que oferiran les seves propostes gastronòmiques elaborades amb caviar durant les tres setmanes.

En els menús hi serà present el caviar i també l’esturió cuinats a partir de la creativitat dels xefs aranesos, en els que no hi faltaran els postres elaborats amb caviar.

El programa del mes del caviar a la Val d’Aran, va més enllà de les propostes gastronòmiques i inclou tot un seguit d’activitats complementaries que van des d’una visita a la piscifactoria del caviar Nacarii fins a la possibilitat de gaudir dels tractaments elaborats amb caviar del balneari de les Termes Baronia de Les.

Més Informació
Llibret Setmana del Caviar