38à Edició del Saló SETT de Montpellier ( Salon des Équipements et Techniques du Turisme )

Els propers dies 8,9 i 10 de novembre al Parc de Expositions de Montpellier tindrà lloc el Salon des Équipements et Techniques du Turisme que està dedicat a tots els professionals del turisme: càmpings, cafeteries, hotels, restaurants, parcs d’ atraccions i d’ oci del sector, entre altres, on tindran la possibilitat de conèixer durant tres dies totes les novetats i les tendències que existeixen a nivell mundial al el mercat. Es però la fira leader dels salons pro-càmping, organitzada per les Fédérations de l’ Hôteleries de Plein Air Languedoc-Roussillon i els seus partenaires : Midi-Pyrénées, Rhône-Alpes; Auvergne, Corse i Le Limousin.

Es una fira especialment interessant per càmpings ja que està especialitzada en equipament a l’ aire lliure: allí s’ hi poden veure les tendències en àrees d’ acampada, tendes, etc…

Amb la voluntat d’ intentar reunir el màxim nombre d’ associacions de càmpings possibles del territori d’Espanya, la coordinadora del SETT proposa la celebració d’ un pica-pica de benvinguda a l’ hora de dinar ( 13.30 h ) el dimarts dia 8 de novembre, per la qual cosa en agradaria saber quins associats a Càmpings de Lleida seran presents en aquest saló aquell dia. És una invitació de part del Sr. Jean-François Texier, director del SETT.

Així doncs, demanen als qui hi vulguin anar que ens ho comuniquin per tal d’ informar al saló per tot el tema de la logística de l’ àpat.

Podeu confirmar l’ assistència a info@campingsdelleida.com