Envia les teves propostes per aquesta primavera al Club Experience

L’Agència Catalana de Turisme, donant continuïtat al Club Experience, la plataforma de promoció de les ofertes del sector turístic català adreçada principalment als mercats de proximitat, us convida a participar-hi amb les vostres ofertes per a la primavera i l’estiu del 2013 per a tot Catalunya.

Aquestes ofertes en català (que també traduirem al castellà i l’anglès per ampliar mercats) es promocionaran a través de:

·  El microsite Clubexperience

· Una campanya publicitària a mitjans onlin i premsa escrita

· Un flyer promocional per lliurar en diverses accions promocionals.

Una de les accions previstes properament serà del 6 al 18 de maig, al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona, on l’Agència Catalana de Turisme ha reservat un espai central per fer promoció a públic final. L’acció consistirà a difondre i promocionar entre els visitants d’aquest centre comercial, ofertes de primavera i estiu de tot Catalunya amb l’objectiu d’augmentar el número d’estades i la pràctica d’activitats de tot tipus en aquestes estacions de l’any.

Qui pot participar amb les seves ofertes?

L’Agència Catalana de Turisme convida totes les empreses del sector turístic català a presentar les seves ofertes dirigides al públic final.

Cada empresa podrà presentar un màxim de 2 propostes.

Convidem les entitats i associacions de promoció turística (patronats de turisme, consells comarcals, consorcis, ajuntaments i oficines de turisme) que facin difusió d’aquest comunicat a les seves empreses associades i aquelles empreses que considerin adients per tal que puguin aprofitar aquesta plataforma de promoció.

Com ha de ser la proposta?

Propostes amb ofertes específiques d’escapades, estades, entrades, activitats, excursions (a poder ser paquet d’activitat + allotjament). Recomanem que siguin ofertes vinculades a EXPERIÈNCIES atractives per al PÚBLIC FINAL. Per a propostes de viatges combinats, tingueu en compte la reglamentació de les Agències de Viatges.

Tipus d’ofertes que es poden fer (només se’n pot triar 1):

– Mínim 20 % descompte

– Oferta especial 50+ (per a majors de 50 anys)

– Oferta especial famílies

– 2×1

Vigència d’ús de l’oferta: 31 d’octubre del 2013

Disponible oferta per a compra: fins el 31 d’octubre del 2013

Codi promocional:

L’ACT dotarà cada oferta amb un codi promocional perquè l’usuari el proporcioni a l’hora de contractar / comprar. Us informarem del codi assignat a la vostra proposta.

On i quan cal enviar la proposta?

Envieu les vostres propostes directament a l’e-mail: comunicacio@alpinistasamurai.com – Data límit: divendres 5 d’abril de 2013