Vols conèixer als alumnes de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida? Participa al seu workshop del pròxim 29 de març

Aquest divendres 29 de març tindrà lloc a les instal·lacions de l’escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida a la Caparrellla, la segona edició de la Jornada ESCHOTUR-EMPRESA que igual que en l’anterior edició el seu objectiu és donar a conèixer l’alumnat de l’escola a les empreses del sector de l’hostaleria i turisme, per tal d’intercanviar informació, coneixements i experiències i que pugui ser un punt de trobada per tal que les alumnes hi puguin realitzar pràctiques  en els seus períodes festius escolars i que la teva empresa pugui ser una referència a l’hora de buscar un lloc de treball.

Què fer per despertar l’interès dels alumnes a treballar al vostre establiment?

És important que les empreses que hi participeu, porteu material publicitari que us serveixi com a reclam per a despertar l’interès dels alumnes. Si teniu roll-up, carta del restaurant, dossier del vostre establiment, tríptics o fullets, tauleta o portàtil amb presentació amb powerpoint, etc.. . Heu de tenir clares les vostres necessitats  i oferir propostes concretes.

L’horari de la jornada serà de les 10:00 h fins a les 13:30 h. Us animen que hi assistiu confirmant la vostra assistència al correu electrònic c5006720@xtec.cat o trucant al telèfon 973 28 11 80.