2019, tancament de rècord

Recentment, l’INE ha publicat el tancament definitiu del 2019. L’actualització de dades ha comportat superar el record de pernoctacions (Hotels i càmpings) registrat el 2004. També es va establir el record, ja anunciat de pernoctacions d’estrangers, que està creixent de forma sostenible des del 2015. Són dos excel·lents notícies, especialment el creixement dels estrangers, gran assignatura pendent nostra. S’ha de dir que les pernoctacions d’estrangers han crescut als hotels, amb un 15% consolidant-se per sobre la xifra absoluta d’Osca. Els càmpings es mantenen amb les pernoctacions d’estrangers, amb un lleuger increment.

Ens situem amb 2.628.342 pernoctacions. Osca està per sobre, gairebé 3.000.000 i ha crescut més, un 5 %, enfront del 2% nostre.

Dades juliol

A manca de les dades d’agost de càmpings, podem dir que s’ha salvat l’estiu, a pesar de tot. Amb alguna data significativa, al juliol, els càmpings han mantingut les xifres de pernoctacions de residents, respecte a l’any anterior.

Quan tinguem les dades de l’agost, farem una valoració. A veure quan estarem en condicions de tornar a les xifres que tenim el 2019.

Documentació relacionada
Ine tancament anual definitiu 2019
Ine estiu juliol provisional 2020
Ine estiu agost hotels provisional 2020