19es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça començarà aquesta setmana la difusió de les 19es Jornades Gastronòmiques del Bolet a l’Alta Ribagorça que se celebraran durant tot el mes d’octubre a la comarca pirinenca.

En cadascun dels restaurants participants s’ofereixen menús que tenen en el bolet el seu producte principal. L’objectiu de les Jornades segons ha comentat Josep Luis Farrero, conseller de turisme del Consell Comarcal, és “oferir tant als ribagorçans com als visitants de la comarca una oferta gastronòmica caracteritzada per la gran qualitat dels menús, fet que ens permet desestacionalitzar el turisme i que ajuden a posar en valor el bolet com un element vertebrador de la nostra comarca”.

Els restaurants participants en aquesta edició són els següents: Hostal Casa Prades, Casa Peiró, Les Cumbres, Restaurant Manantial, Villa Maria, L’Aüt, Casós, Ribera, Casa Joanot, Casa Prades, El Fai i l’Asador Vasco Sidreria Karpanta. D’altra banda, tots els menús inclouen una degustació d’olis Oleaurum, una copa de cava, aigua de Caldes i Ratafia dels Raiers.

D’altra banda com a novetat als diferents menús s’oferiran a més de bolets de la comarca, altres productes propis com la carn de vedella o la mel.

Les Jornades començaran el cap de setmana del 11 al 13 d’octubre i finalitzaran el cap de setmana del 31 al 3 de novembre.

Paral•lelament a les Jornades, s’han organitzat altres activitats com la celebració del Dia Mundial dels ocells al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, diferents itineraris de natura, les Fires de Vilaller i de la girella, entre d’altres.

Per a més informació sobre les Jornades es pot consultar el portal comarcal www.turismealtaribagorça.cat

Per a més informació: 973 690402 i 902 101516

Document Relacionat

Programa d’Activitats