155 vehicles han participat acabant el recorregut davant la Delegació del Govern

Convocada per Hostaleria de Lleida, a les 11h del matí ha començat la marxa lenta amb 155 vehicles, que sota el lema SOS ECONOMIA DE LLEIDA!, han recorregut els principals carrers de Lleida per acabar aturant-se davant la delegació del Govern. Encapçalant la marxa han estat  el president d’Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau, el president de la patronal Hostaleria d’Espanya, José Luis Yzuel i el president de Pimec Lleida i de la Cambra de Comerç, Jaume Saltó. Així mateix, representants de la Diputació de Lleida que s’han afegit a la resta de participants provinents de les 22 entitats i associacions empresarials.

 

TOTS A UNA. Des d’Hostaleria de Lleida volen mostrar el seu agraïment pel gran recolzament en aquesta acció reivindicativa llur objectiu ha estat posar en relleu el desencís col·lectiu de l’empresariat lleidatà a l’entorn de la gestió de la pandèmia.  Des de sectors tant diferents com són l’agrari, el taxi, la cultura el comerç o l’esport han estat acompanyant als hostalers que volen defensar la reobertura amb garanties dels seus establiments: bars i cafeteries, restaurants, hotels i oci nocturn.  Pels hostalers, la lluita no s’atura i continuaran lluitant buscant equilibri, salut i activitat empresarial.

GRAN RECOLZAMENT PER PART DELS SECTORS EMPRESARIALS I DEL PATRONAT DE TURISME DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida s’ha posicionat sobre la marxa lenta donant a conèixer la seva postura manifestant ser “plenament conscient dels efectes negatius i devastadors que aquesta crisi sanitària està provocant en la nostra economia, en sectors com els de l’hostaleria i tots els que avui prenen part en aquesta marxa lenta per la capital del Segrià”. Així mateix, “la gran dificultat i el repte majúscul i insòlit que representa per a la Generalitat de Catalunya la gestió d’aquesta pandèmia, i els esforços i equilibris constants que s’estan duent a terme des de les institucions per minimitzar l’impacte de la Covid”.