Catalunya és casa teva, missatge promocional de catalunya aquest estiu

A principis d’aquest any l’Agència Catalana de Turisme presentar la campanya de publicitat d’aquest 2015, “Catalunya és casa teva”. Ara, a les portes de l’estiu, es reforça aquest missatge promocional amb nous anuncis protagonitzats per dos dels nostres esportistes més internacionals: el futbolista Xavi Hernández i la nedadora Gemma Mengual.

Aquesta campanya té com a objectiu potenciar la competitivitat de la nostra destinació i, al mateix temps, donar suport al sector turístic català, principalment en el mercat domèstic català, de proximitat espanyol i europeu. Així els nous anuncis es podran veure a través de diferents suports com ara televisió, premsa, internet i publicitat exterior. A més, amb motiu de la celebració del Roland Garros, l’espot s’emetrà al canal Eurosport.

A aquestes novetats en la campanya, sumem també la col·laboració de 10 “enamorats” de Catalunya: Ferran Adrià, Jordi Cruz, Kilian Jornet, Edurne Pasaban, Custo Dalmau, Mar Raventós, Álvaro Palacios, Judit Mascó, Carme Ruscalleda i Gemma Mengual. Tots ells, a través d’una edició especial sobre Catalunya de la revista Condé Nast Traveler, expliquen les seves activitats i propostes preferides arreu del territori català.